12-14 november | Consumentenbeurs duurzame energie & duurzaam wonen

Als huizenbezitter is het een hele klus om uit te zoeken hoe je je woning energiezuinig en toekomstbestendig maakt. Op vrijdag 12 tot en met zondag 14 november kun je op de beurs Huis & Energie verschillende duurzame oplossingen bekijken en vergelijken.

Op de beurs Huis & Energie in de Expo Haarlemmermeer ontdek je verschillende duurzame woonoplossingen waarmee je een hoop geld kan besparen. Want verduurzamen is niet alleen goed voor de wereld, maar ook voor je portemonnee. Er is veel te zien en te beleven. Zo kan je zelf onderzoeken of er ook mooie zonnepanelen zijn en hoeveel herrie een warmtepomp maakt.

Duurzaam Droomhuis

Centraal op de beurs staat het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. In het droomhuis zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alle woonoplossingen te demonstreren en toe te lichten.

Rondom het Duurzaam Droomhuis staan 100 exposanten. Zij leggen uit hoe alles werkt. Denk aan zonnepanelen en slimme verwarmingen, maar ook aan investeren in windenergie of het aantrekkelijk maken van je tuin voor bijen. Maar ook innovatieve oplossingen zoals een privé-windturbine voor op het dak, slimme meters en lichtkoepels voor een natuurlijk verlicht huis.

Tekeningen, rekeningen & foto’s

Vergeet niet om bouwtekeningen, energierekeningen en foto’s van je huis mee te nemen naar de beurs. Zo kunnen de exposanten en adviseurs meedenken en adviseren. Zij weten vaak direct hoeveel je kunt besparen, wat de opbrengst van zonnepanelen is en wat je moet isoleren voor je een warmtepomp kunt installeren.

Praktische informatie

  • Toegangsprijs: €20,-

Ga voor meer informatie naar www.huisenenergie.nl