Koplopersnetwerk 02025 pioniert, helpt en ondersteunt

02025 is een netwerk van koplopers in Amsterdam die veel tijd steken in het pionieren met duurzame energieoplossingen. Leer van hun ervaringen en successen en laat je op weg helpen door experts of mensen die betrokken zijn bij schone energie.

02025 wordt ondersteund door de gemeente Amsterdam en or­ganiseert bijeenkomsten, spreekuren, kennissessies en energieontbijten met interessante sprekers. Kijk op 02025.nl wat 02025 te bieden heeft en meld je aan voor de nieuwsbrief om de hoogte te blijven.

Bewoners gaan zelf aan de slag

Amsterdam wil een duurzame stad zijn, voor nu én voor de generaties na ons. Dat betekent dat we niet langer fossiele brandstoffen gebruiken en alleen nog energie halen uit schone bronnen zoals zon, wind en de aarde zelf. De koplopers van 02025 zijn bewoners die zelf aan de slag gaan met duurzame energie in hun straat, buurt of bedrijfsleven. Zij zijn onmisbaar in de versnelling van deze energietransitie.

Begeleiding bij stap naar schone energie in jouw buurt

Denk jij ook wel eens na over het verduurzamen van je huis, straat, buurt, sportclub, kantoor, school of een heel gebied? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of loop jij vast in je project? Kijk dan bij 02025.nl/projecten naar anderen die je al voor zijn gegaan voor ideeën of voorbeelden. Dat zijn er in Amsterdam al meer dan 300. Zij helpen jou graag om een stap verder te komen in jouw project.

Wil je jouw vraag direct stellen? Dat kan, neem gerust contact met [email protected]

Ontmoet elkaar bij het Energieontbijt

Elke 2e donderdag van de maand organiseert 02025 gratis netwerkbijeenkomsten: Energieontbijten. Elke maand in een ander stadsdeel met een nieuw thema en met interessante sprekers, inspiratie en delen van actuele informatie. Ga aan de slag met energiepioniers uit jouw buurt, ontdek waaraan iedereen werkt en bundel de krachten ter plekke. Samen komen we verder. Kom langs bij een Energieontbijt voor koffie, een croissantje en een praatje.