Meer ruimte en minder CO2 met de deelauto’s van MeerDelen

Een groene stad met ruimte om te leven, spelen en fietsen. Met schone lucht en leuk contact met de buren. En een elektrische deelauto onder handbereik.

MeerDelen wil in de Watergraafsmeer elektrische vervoermiddelen delen, te beginnen met auto’s, (bak-)fietsen en personenbusjes. We hebben voldoende aspirant leden geworven om de eerste deelauto’s te financieren. We gaan starten in de wijken Middenmeer Noord, Middenmeer Zuid en mogelijk ook Jeruzalem. De parkeerplaatsen die begin maart 2020 waren toegezegd door de gemeente zijn sinds het voorjaar 2021 beschikbaar gekomen waardoor we van start kunnen. Meld je vooral aan voor de nieuwsbrief, als aspirant lid of als vrijwilliger (we kunnen alle hulp goed gebruiken).

Coöperatie

MeerDelen is een coöperatie. Contributie en tarieven zijn zo opgesteld dat genoeg buurtbewoners bereid zijn om over te stappen op autodelen. Met het initiatief beogen we méér ruimte voor groen en spelen, méér veiligheid, méér CO2-besparing en méér schone lucht.

Wil jij je aansluiten bij het deelvervoer van MeerDelen?

Alle bewoners in de Watergraafsmeer kunnen zich aansluiten. Meld je snel aan als klant, lid of voor de nieuwsbrief van MeerDelen!

Ga naar de website van MeerDelen