Stokerij Anker Weesp produceert duurzame jenever naar een recept uit 1600

De ingrediënten zijn eerlijk, lokaal en grotendeels biologisch geteeld.

Een uniek en eerlijk product

Het graan voor de jenever wordt gemalen bij molen De Vriendschap - veel energiezuiniger dan dat wordt het niet. Het Anker probeert het milieu op alle fronten zo min mogelijk te belasten, en distribueert alles per fiets of per trein. Zoveel mogelijk winst is niet het belangrijkst, maar een uniek en eerlijk product wel.

Dit maakt de jenever tot een klimaatrechtvaardige lekkernij.

Productfoto met drie flessen met etiket waarop een anker als logo staat: Weespermoppenlikeur, Weesp gin en Jenever

Benieuwd hoe jij duurzaam consumeren?

Als Amsterdammer heb je allerlei mogelijkheden om duurzaam om te gaan met je voedsel, je kleding en je spullen. De Duurzame Wegwijzer helpt jou op weg.

Check de Duurzame Wegwijzer