10 maart | Gratis Energieontbijt: koplopers in stadsdeel West

Woon jij in West en wil jij ook duurzame energie in jouw straat of buurt? Of ben jij benieuwd wat er al gebeurt in jouw stadsdeel? Laat je inspireren en kom naar het Energieontbijt West van het koplopersnetwerk 02025 op donderdag 10 maart tussen 08.50 en 10.30 uur in Café MidWest.

Ga voor het volledige programma en om je aan te melden naar 02025.nl

Amsterdam wil een duurzame stad zijn, voor nu én voor de generaties na ons. De energietransitie oftewel de omschakeling naar schone energie, speelt daarin een belangrijke rol. Dat betekent dat we niet langer fossiele brandstoffen gebruiken en alleen nog energie halen uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind en de aarde zelf.

Koplopers in de energietransitie

Er is een groot en divers netwerk van Amsterdammers die vrijwillig veel (privé)tijd steken in deze omschakeling en het stimuleren van anderen. Ze pionieren met innovatieve oplossingen, delen hun eigen ervaring en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. Deze koplopers zijn onmisbaar om de energietransitie te versnellen.

Energieontbijt West

Tijdens het Energieontbijt West, op donderdag 10 maart in MidWest aan de Cabralstraat 1, Amsterdam, leer je hoe je jouw omgeving kunt overtuigen om de overstap naar schone energie te maken. Een aantal initiatieven in West komen aan bod. Ook leer je meer over hoe de energiedeskundigen van 02025 jou kunnen helpen om jouw project van de grond te krijgen of wanneer je vastloopt.