Campagnebeeld Dus Wat Gaan Wij Doen Online Festival 10 oktober. Illustratie van een bouwvakker die zittend aan de aardbol timmert

10 oktober | Dus Wat Gaan Wij Doen Festival - Groen de crisis uit?

Zaterdag 10 oktober tussen 14:00-19:00 uur vindt er weer een online editie van ‘Dus Wat Gaan Wij Doen?’ plaats! Hét duurzaamheidsfestival voor iedereen die in actie wil komen om klimaatverandering terug te dringen.

Groen de crisis uit?

Is ons voornemen om duurzamer en socialer uit de crisis te komen net zo vluchtig als ons voornemen om vanaf 1 januari nu toch écht drie keer week ons in het zweet te werken in de sportschool? Op 10 oktober – de Dag van de Duurzaamheid – nemen we dit onder de loep tijdens de nieuwe editie van het Dus Wat Gaan Wij Doen duurzaamheidsfestival. Hoe zit het ook alweer met ons verlangen naar een nieuw en duurzaam normaal?

Tijdens deze Dus Wat Gaan Wij Doen? editie zetten we daar onze schouders onder en gaan we aan de slag met deze vragen, samen met vooruitstrevende ondernemers, denkers, journalisten en dromers. En leggen we al deze mooie plannen, dromen en ambities vast in resoluties voor onszelf en elkaar. Kortom, we gaan aan de haal met dat nieuwe normaal! Doe je mee?!

Ga naar de website van Dus Wat Gaan Wij Doen? voor meer informatie en bemachtig een ticket.

Bron: Dus Wat Gaan Wij Doen?