13 augustus | Training voor nieuwe vrijwilligers: Energiecoach

Heb je hart voor je buurt en voor een duurzame wereld? Meld je dan aan als vrijwilliger en volg de training Energiecoach van stichting !WOON! Na de training op vrijdag 13 augustus van 09.15 tot 17.00 uur geef je mensen thuis advies hoe zij minder energie kunnen verbruiken en dus minder kosten maken.

Wat doe je als Energiecoach

Met een rugzak vol bespaarproducten en een tablet met onze energiecoach-app ga je bij mensen thuis advies geven. Signaleer je onzuinige apparaten of een verwarming die altijd staat te loeien? Als Energiecoach krijg je een training waardoor je precies weet hoe bewoners kunnen besparen op de energierekening. Je geeft advies op maat over het bewonersgedrag, je plaatst bespaarproducten (bijvoorbeeld tochtstrips of radiatorfolie) en vertelt hoeveel geld er bespaard kan worden. Na je bezoek ontvangt de bewoner een bespaarrapport met de beste tips voor dat specifieke huishouden.

Meer informatie en aanmelding

Lijkt het jou leuk om Energiecoach te worden en ben jij voor minimaal 1 uur in de week beschikbaar? Ga naar de website van !WOON voor meer informatie en meld je aan. Voorkennis is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je sociaal bent, een boodschap goed kunt overbrengen en dat je het leuk vindt om bij mensen thuis te komen.

Bron: wooninfo.nl