22 oktober | online Climate Adaptation Festival

Doe mee en denk mee op 22 oktober: Hoe kunnen we steden als Amsterdam voorbereiden op het klimaat van nu en morgen? Hoe hou jij je hoofd koel en je voeten droog? Voor jongeren (en mensen die zich jong voelen).

Welke kansen en risico’s zie jij?

Op 22 oktober 2020 organiseert gemeente Amsterdam in de Kromhouthal het Climate Adaptation Festival. Klimaatverandering en het extremere weer zien we als belangrijk aandachtspunt voor Amsterdam. Eentje die risico’s, maar ook zeker kansen biedt! We vinden het belangrijk dat te laten zien en zelf te laten ervaren. Ook is het een thema wat we samen moeten oppakken, als stad.

Daarom willen we weten hoe jongeren denken over dit onderwerp. Wat zijn jullie zorgen of waar zien jullie mogelijkheden en kansen? Met dit festival willen we jongeren inspireren om deel uit te maken van de verandering. Wat gebeurt er al, wie doet dat en wat kan ik zelf doen!

Programma

Het programma bestaat uit paneldiscussies, inspirerende sprekers en praktijkvoorbeelden. Alle sessies zijn online te volgen inclusief de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Registreren

Ook kun je je direct registreren.

Het Climate Adaptation Festival is onderdeel van het grotere evenement ‘Road to CAS’ van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, op weg naar de Climate Adaptation Summit in januari 2021.