25 maart | Webinar Zon op VvE’s

Woon je in een VvE met een dak groter dan 150 m2? Profiteer van je dak! Vanaf 1 april 2021 is er een regeling die het plaatsen van zonnepanelen op grote VvE-daken eenvoudiger en nog aantrekkelijker maakt: de Subsidie coöperatieve energieopwekking (SCE).

Uitnodiging: webinar SCE

Om zoveel mogelijk Amsterdamse VvE’s op weg te helpen, nodigt de gemeente Amsterdam je graag uit voor een gratis webinar over deze nieuwe subsidie.

Wanneer: donderdag 25 maart

Tijd: 19.30 -20.30 uur

Programma

Tijdens het webinar vertelt Floris Bruning van Soft Energy hoe de nieuwe regeling werkt en waarom deze gunstig is om zonnepanelen te plaatsen op daken van VvE’s. Ook geeft hij meer informatie over de financieringsmogelijkheden, andere opties om zonnepanelen op je dak te krijgen en hoe je je VvE kunt verduurzamen.

Daarna geven Mimi Slauerhoff en Wouter Rijsman van de gemeente Amsterdam uitleg over het algemene aanbod van de gemeente om je VvE te verduurzamen.

Tijdens het webinar kun je al je vragen stellen via de chatfunctie. De deelname is gratis.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het webinar via www.amsterdam.nl/vve. Breng deze uitnodiging gerust ook onder de aandacht van je mede-VvE-leden.

Samen energie opwekken

Met de SCE subsidie krijgen jij en andere leden van de VvE over een periode van 15 jaar een vaste prijs voor de opgewekte duurzame elektriciteit van uw zonnepanelen. De panelen verdienen zichzelf terug en daarna wekken jullie gratis elektriciteit op.

Gratis advies zonnepanelen

Het gaat voor deze regeling om daken van VvE’s die groter zijn dan 150m2. Is dit niet het geval voor jullie VvE? Dan komt de VvE waarschijnlijk niet in aanmerking voor deze regeling.

Wil je toch aan de slag met zonne-energie? De gemeente biedt VvE’s een gratis zonne-advies aan. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om de VvE te verduurzamen en klaar te maken voor de toekomst. Ga naar www.amsterdam.nl/vve voor meer informatie.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit webinar of de SCE subsidie, neem dan contact op via [email protected].