31 maart & 7 april februari | Webinars VvE: een groen MJOP maken

Energiebesparing en duurzaamheid worden steeds belangrijker en urgenter. Ook VvE’s krijgen hiermee te maken. Wil jij meer weten over het vergroenen van jouw VvE? Volg de webinars van !WOON op woensdag 31 maart en woensdag 7 april.

Een VvE hoort te sparen voor toekomstig onderhoud aan het pand. Dit kan via een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Het MJOP geeft aan welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, op welk moment dat moet gebeuren en welke kosten dat met zich meebrengt. Op die manier kan gespaard worden voor toekomstig onderhoud.

Een MJOP kan ook worden ‘vergroend’. Dat betekent dat wordt gekeken of, en op welke manier energiebesparende maatregelen kunnen worden toegevoegd. Wordt een dak vernieuwd, dan is dat ook het moment om het dak te isoleren. Hetzelfde geldt voor isolatie van de kruipruimte en de gevels. Ook het plaatsen van dubbel- of tripleglas is een interessante optie. Tijdens het webinar vertelt !WOON je meer over de opties om het pand en je woning te vergroenen!

Webinars VvE: Groen MJOP

Het webinar Groen MJOP is opgedeeld in twee delen. Deel 1 is op woensdag 31 maart en deel 2 op woensdag 7 april. Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van !WOON:


Bron: !WOON.nl

Wil jij meer weten over het vergroenen van jouw VvE?

Volg de webinars van !WOON op woensdag 31 maart en woensdag 7 april.

Meld je nu aan