Ledverlichting in Amsterdam Foto gemeente Amsterdam

Actienetwerk GasTerug heeft een nieuwe directeur en nodigt je uit voor een netwerkbijeenkomst

Een aantal keer per jaar komt het Actienetwerk GasTerug bijeen tijdens een netwerkbijeenkomst. Op 30 januari houden we een nieuwsjaarsbrainstorm in de Groene Hub te Hoofddorp. Iedereen die graag meedenkt over energie besparen in de metropool regio is van harte welkom.

Raymond Israël, 59 jaar is een Amsterdammer met Indonesische roots en de nieuwe directeur van Actienetwerk GasTerug. `We gaan nog meer pionieren, gestructureerder werken en tot actie over!` Hij ziet nieuwe kansen in samenwerkingen met woningbouwverenigingen en de financiële sector. Hierbij is zijn expertise als voormalig directeur van een vastgoedbedrijf van onschatbare waarde.

Actienetwerk GasTerug ziet met de benoeming van Raymond Israël als directeur een veelbelovende toekomst voor verdere groei en maatschappelijke impact.

Over het Actienetwerk

Actienetwerk GasTerug is een netwerk dat zich inzet voor structurele energiebesparing in de Metropoolregio Amsterdam. Voor meer informatie kunt u terecht op www.actienetwerk-gasterug.nl

Nieuwjaarsbrainstorm

Met elkaar gaan we aan de slag met de plannen die er liggen voor 2024 en benoemen we de nodige acties. Tijdens deze bijeenkomst zal Raymond voor het eerst live kennismaken. Iedereen die graag meedenkt over energie besparen in de metropool regio is van harte welkom naar de bijeenkomst te komen.

Aanmelden kan via https://www.actienetwerk-gasterug.nl/netwerk-event-30-januari