Amsterdamse ondernemers besparen op energiekosten met gratis nieuwe tool DEB

Voor veel ondernemers zijn de stijgende energieprijzen, het klimaat en wet- en regelgeving een reden om energiebesparende maatregelen te nemen. Maar hoe weet jij welke maatregel het meest interessant is voor jouw bedrijfspand? DEB, de nieuwe online tool voor energiebesparing voor ondernemers, maakt verduurzamen makkelijk. Het geeft binnen 5 minuten inzicht in hoe je kunt besparen.

DEB - Online tool voor energiebesparing

Amsterdamse ondernemers kunnen nu gratis gebruik maken van een online energiescan van DEB. De tool geeft binnen enkele minuten een overzicht van de energiebesparende maatregelen die van toepassing zijn op jouw bedrijfspand. Ook rekent de tool uit wat de uitvoeringskosten zijn én wat de terugverdientijd is.

Maar alleen bij bespaartips blijft het niet. De tool verwijst ook naar relevante subsidies en geeft aan of je voldoet aan de wettelijke verplichtingen zie gelden voor bedrijven. Zoals de energiebesparingsplicht en de wetgeving voor energielabel C die per 1 januari 2023 ingaat.

Weten wat jij kunt besparen?

Vul gratis de tool in op www.deb.nl/amsterdam en kijk wat jij kunt doen om je bedrijfskosten structureel omlaag te brengen én bij te dragen aan een beter klimaat.

DEB staat voor Duurzaam Energie Besparen en is een initiatief van MKB-Nederland, in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.