Baan met toekomst | Zaterdag 29 oktober 2022, Vrijdag 11 november 2022, Zaterdag 12 november 2022

Amsterdam groeit en verduurzaamt, dit zorgt voor veel werkgelegenheid. De gemeente biedt een gratis omscholingstraject aan. Na je studie kun je direct aan de slag in de bouw, metaal, techniek of infrastructuur. Wil jij je ook inzetten voor een duurzame stad én die van de toekomst? Kom dan snel langs op de oriëntatiedag!

Oriëntatiedag

Eind oktober en begin november zijn de oriëntatiedag. Hier krijg je een beter beeld van het werk| Past dit bij jou of ken je iemand uit jouw omgeving die hier geschikt voor is? Geef deze informatie dan door.

Duurzame stad

We zijn op weg naar een duurzame samenleving. Maar er is een tekort aan professionals die deze duurzame ontwikkeling kunnen gaan uitvoeren. Alleen al in Amsterdam zijn er 7.000 openstaande vacatures! Dit is dus een baan met toekomst!
Denk aan het bouwen en isoleren van huizen, het plaatsen van elektrische laadpalen en het aanleggen van zonnepanelen. Je doet waardevol werk voor de samenleving. En je helpt mee om de doelen van het Klimaatakkoord te halen.

Ervaringen

Stijn, directeur IJbouw bv, vertelt: ‘’Het leuke aan de bouw vind ik dat het zo ongelofelijk afwisselend is. Iedere dag is anders. Er is diversiteit, een goed salaris en er zijn scholingsmogelijkheden. Je realiseert mooie producten in een leuke sfeer.’’

Verder zegt Bouke, leerling timmerman: ‘’Ik kon direct beginnen met werken en daardoor mijn passie volgen.’’

En Denise, servicemonteur, bewijst dat dit ook echt een vrouwenbaan is: ‘’Ik ben hier zo ingerold. Ik begeleid nu mensen, ik heb diverse opleidingen afgerond en ik groei steeds meer in het bedrijf. Binnen dit werk heb ik alle vrijheid waar ik naar opzoek was.’’


De orientatiedagen vinden plaats op

Zaterdag 29 oktober 2022

Vrijdag 11 november 2022

Zaterdag 12 november 2022

Van 9.00 tot 13.30 uur

Tempelhofstraat 80 in Amsterdam (vlakbij station Amsterdam Sloterdijk)

Benieuwd of dit werk bij je past?

Kom dan naar de oriëntatiedag en meld je aan.

Aanmelden is gratis, we zien je graag verschijnen.