Bespaar 15% gas met de gratis workshop 'Fix je energierekening!'

Energie is duur! Besparen op je energieverbruik kan helpen je kosten laag te houden. Hoe je dit kunt doen wordt op 30 november gedemonstreerd tijdens één van de gratis workshops in Noord in De Meeuw. Hier krijg je tips om je huis te fixen tussen 14.00 en 17.00.

Woensdag 30 november workshops energiebesparing

De workshops zijn bedoeld voor iedereen (vanaf 16 jaar) die geïnteresseerd is in het besparen van energie. Dit kunnen bijvoorbeeld huiseigenaren, huurders of ondernemers zijn. Er worden drie workshops gegeven. Tijdens de workshop leer je hoe je gemakkelijk 15% of meer kunt besparen op je energierekening.

De workshop duurt een uur en de starttijd is om 14.00, 15.00 of 16.00 uur.

Radiatorfolie en kozijnfolie

Tijdens de workshop wordt gedemonstreerd hoe je met radiatorfolie en kozijnfolie kunt besparen. Wat is het, hoe breng je het aan en waar moet je verder op letten. Ontdek ook andere simpele maatregelen die je kunt treffen, zoals tochtstrips, infraroodpanelen en een energiemeter. Kom langs en leer ten slotte over de energiewinst op kleding, gordijnen, grote apparaten en nog meer.

Wat kun je verder verwachten?

Wil je nog meer bespaartips op je energierekening? Maak dan ter plekke een afspraak met één van de energiecoaches van !WOON of de Fixbrigade. Zij helpen je graag verder met al je vragen, zodat jij binnen no time kunt besparen op je energie- én kostenrekening.

Locatie

De Meeuw
Motorwal 300
Amsterdam

Schrijf je nu in voor een van de workshops

Er is een maximumcapaciteit dus wees er snel bij!

Fix je energie rekening