11 februari | De Online Stadsquiz 'Hoe duurzaam is Amsterdam?'

Duurzame visionairs, stadse pioniers en groene zielen opgelet! Tune in op donderdag 11 februari om 20:30 uur voor de online stadsquiz “Hoe duurzaam is Amsterdam?” De duurzame feiten vliegen je deze avond om de oren en natuurlijk zit jij aan het einde van de avond boordevol kennis en inspiratie.

Op 11 februari gaan we los met de online stadsquiz “Hoe duurzaam is Amsterdam?” ter lancering van De Gezonde Stad Monitor. Hoe staat het ervoor met duurzaam Amsterdam? Hoe ver reist onze dagelijkse maaltijd en hoeveel afval produceren we samen? En wat kan jij (samen met andere Amsterdammers) zelf doen voor het klimaat? Transformeer jezelf in 1 avond tot een echte groene goeroe en doe mee op 11 februari vanaf 20:30 uur met het avondvullende programma!

Aanmelden

Bron: Degezondestad.org

Wil jij jouw kennis over duurzaam Amsterdam testen?

Tune in op donderdag 11 februari om 20:30 uur voor de online stadsquiz “Hoe duurzaam is Amsterdam?” De duurzame feiten vliegen je deze avond om de oren en natuurlijk zit jij aan het einde van de avond boordevol kennis en inspiratie. Iedere Amsterdammer kan meedoen!

Meld je aan