Wil jij ook duurzaam vrijwilligerswerk doen? Kom advies geven bij Jouw Huis van Morgen!

Als energiecoach geef je naast ons nieuwe rijdende loket advies over duurzaam wonen. Zie jij dit wel zitten? Lees dan vooral verder om andere Amsterdammers te helpen hun energierekening te verlagen en hun wooncomfort te verhogen.

Wie ben jij?

Heb je hart voor je stad én voor een duurzame wereld? En ben je sociaal en in staat om een boodschap goed over te brengen? Meld je dan aan als Energiecoach voor de gemeente Amsterdam bij het nieuwe energieloket, Jouw Huis van Morgen. Na een training geef je mensen advies hoe zij meer comfort ervaren, minder energie verbruiken en minder kosten maken.

  • Uren per week: Minimaal 4 uur per week voor een periode van 2 x 10 weken
  • Werk-/denkniveau: Geen vooropleiding vereist
  • Ervaring: Voorkennis van energiebesparing en verduurzamen is een pluspunt, maar niet vereist
  • Salaris: Vrijwilligersvergoeding

Wat ga je doen?

Samen met een professionele kracht ga je met het energieloket op pad om op pleinen, markten en evenementen om Amsterdammers advies geven over duurzaam wonen en energie besparen. Dit opvallende mobiele loket heet Jouw Huis van Morgen. Het is een omgebouwde, elektrische veegwagen.


Jouw Huis van Morgen

Het loket is een rijdend huisje met een woonkamer, slaapkamer en keuken. De woonkamer gaat over isoleren. De slaapkamer vertelt je over ventileren. In de keuken kun je testen hoe duurzaam jouw keuken is. Het loket is een omgebouwde veegwagen van de gemeente en hij rijdt elektrisch. Samen met energie- en woningcorporaties gaat het loket in verschillende buurten staan. Vanaf half april 2024 reist Jouw huis van morgen rond. Alle Amsterdammers in een veilige, gezonde en duurzame woning.
Vertel jij ze er meer over?

Enthousiast geworden?

De gemeente Amsterdam leert je graag kennen.

Ga naar het aanmeldformulier en maak verschil in Amsterdam!