Duurzaamheidsvragen? | Stel ze iedere vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 in OBA Weesp door Weesp Duurzaam

Elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er een inloopspreekuur in de bibliotheek op de Oudegracht 67. Voor vragen en informatie over onze activiteiten op gebied van zonneprojecten, energiebesparing, isolatie en groen. Weesp Duurzaam hoopt de inwoners van Weesp te inspireren, te helpen en bovenal te betrekken bij het creëren van een mooi, groen en duurzaam Weesp!

Platform Weesp Duurzaam

Veel Weespers willen wel aan energiebesparing doen maar weten veelal niet goed waar te beginnen. Daarom is er een platform opgezet om de inwoners van Weesp te inspireren, te helpen en bovenal te betrekken bij het creëren van een mooi, groen en duurzaam Weesp!

Wat we doen?

Op de avond zelf beantwoorden we al je vragen. Weesp Duurzaam is een onafhankelijke bron van informatie. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over energiebesparing, zoals woningisolatie, en energieopwekking, bijv. met zonnepanelen.
Een belangrijke rol in de energiebewustwording en energiebesparing van de inwoners van Weesp is weggelegd voor de energiecoaches. Energiecoaches denken graag bij jou thuis met je mee. Ze lichten je voor over alle mogelijkheden van energiebesparing en doen dit kosteloos en vrijblijvend. Onze coaches zijn beschikbaar voor zowel huiseigenaren als huurders.
Ook zet Weesp Duurzaam zich in voor meer groen en biodiversiteit in Weesp. Zoals door de aanleg van vele bloemenveldjes voor meer bijen en andere insecten, verspreid over de stad en in overleg met de gemeente. Ook hier kan je je over laten informeren.

Informatie

Elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur houden we inloopspreekuur in de Bibliotheek (OBA Weesp), Oudegracht 67. Voor vragen en informatie over onze activiteiten op gebied van zonneprojecten, energiebesparing, isolatie en groen.
Hoe kan jij dit doen?

Wil je meer informatie over Duurzaam Weesp?

Kijk dan op de website