E-Zine Plan Amsterdam is nu online te lezen

Het E-Zine Plan Amsterdam is het online magazine waarin de gemeente Amsterdam je informeert over ruimtelijke en duurzame thema’s, projecten en ontwikkelingen in de stad en de Metropoolregio Amsterdam (MRA). In deze editie zoomen we in op de Sluisbuurt, het forteiland van Weesp Ossenmarkt en Strandeiland. Lees meer over hoe de stad zich ontwikkeld.

Stadmaken met Zand

Amsterdam bestaat uit enorm veel eilanden. Alleen in de binnenstad zijn er al 90. In deze editie veel over het eilanden maken in de stad, want wie ruimte wil om te bouwen maakt een eiland. Dat doen we nu en dat doen de Amsterdammers al honderden jaren, zo kun je lezen in deze editie van Plan Amsterdam.

Ook Plan Amsterdam ontvangen?

Amsterdam is altijd in ontwikkeling. Overal in de stad wordt gewerkt; aan het bouwen van nieuwe woonwijken, de transformatie van bestaande gebouwen, het verbeteren van straten, verduurzamen en vergroenen of de aanleg van een brug. We schrijven erover. Wil jij ook Plan Amsterdam in je mailbox ontvangen of ken jij een leuk en interessant ruimtelijk project in uitvoering in Amsterdam? Laat het ons weten en stuur een mail naar [email protected]


Hoe kan jij dit doen?

Lees het spiksplinternieuwe Plan Amsterdam

Stadmaken met zand en water