Uitstootvrij vervoer ondernemers | Koffie Elektrisch op het circuit van Zandvoort 23 September

De Koffie Elektrisch bijeenkomst is op 23 september op de EV Experience op het circuit van Zandvoort. Om 15:00 uur start het programma. Voorafgaand kan je de EV Experience bezoeken.

Programma Koffie Elektrisch

Tijdens deze editie gaan we graag met ondernemers in gesprek over de transitie naar de uitstootvrije zone voor bestel- en vrachtauto’s en taxi’s in 2025. Ervaringsdeskundigen Pantar, Vialis, Hulshoff en Duurzame cijfers vertellen tijdens themasessies hoe zij tegen de transitie aankijken. Tegen welke obstakels liepen ze aan. En welke oplossingen hebben ze bedacht voor deze uitdagingen.

EV experience Koffie elektrisch


Thema's

De volgende thema’s komen hierbij aan bod:

  • knelpunten netcapaciteit
  • bedrijfsvoering en logistiek
  • laadinfra
  • financiering


The Future is Electric!

De EV (Electric Vehicle) Experience vindt plaats op 23, 24 en 25 september 2022. Op 23 september treft de zakelijke markt elkaar op het circuit. Er zijn verschillende interessante workshops en lezingen over de overstap naar elektrisch vervoer. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores met diverse automerken en leveranciers. Op de paddock staan nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles. En het blijft niet bij kijken alleen. Met de nieuwste modellen EV’s kan een proefritje gemaakt worden op het circuit!

Programma EV Mainstage

Naast de Koffie Elektrisch bijeenkomst heeft Amsterdam ook een programma op de EV Mainstage van 11:00 tot 12:00 uur. Met o.a. Melanie van der Horst, wethouder gemeente Amsterdam, over de uitstootvrije ambities van Amsterdam. De EV Mainstage is vrij toegankelijk.

Koffie Elektrisch Programma

Wanneer: vrijdag 23 september
Tijd: 15:00-17:00 uur.
18.00 Netwerkbijeenkomst
Locatie: De Mercedes Benz Lounge op het Circuit van Zandvoort, Zandvoort aan Zee.

Om het terrein van de EV Experience op het circuit van Zandvoort op te komen is een toegangsbewijs verplicht. U kunt hier een ticket boeken.

Tot vrijdag 23 september!