Gezamenlijke inkoopactie isolatie en zonnepanelen in Nieuw-West

Ben je eigenaar van een (grondgebonden) eengezinswoning in Nieuw-West? Wil je je energierekening verlagen en je wooncomfort verhogen? Doe dan mee aan de gezamenlijke advies- en inkoopactie voor isolatie en zonnepanelen.

De gemeente organiseert deze actie, samen met Winst uit je woning. De actie geldt voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, ventilatiesystemen en isolatieglas.

Scherpe prijzen, goede producten

Tijdens de actie wordt met een grote groep huiseigenaren ingekocht. Hierdoor zijn de prijzen scherp en de voorwaarden goed. We werken alleen samen met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor ben je verzekerd van goede producten, service en garantie.

Subsidie bij twee isolatiemaatregelen

Kies je voor twee of meer isolatiemaatregelen? Dan kun je van de rijksoverheid gemiddeld 20 procent subsidie krijgen op de kosten (‘Subsidie Energiebesparing Eigen Huis’). Winst uit je woning regelt deze subsidieaanvraag voor je. Na je aanmelding bij Winst uit je woning ontvang je alle informatie hierover. Deze subsidie is helaas niet geldig voor zonnepanelen.

Hoe doe je mee?

1. Schrijf je vóór 31 mei 2020 gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl

2. Het team van Winst uit je woning controleert je woning. Bij eventuele vragen word je gebeld.

  • Heb je aangegeven dat je interesse hebt in zonnepanelen? Dan word je gebeld voor een advies en offerte op maat. Deze offerte ontvang je per e-mail.
  • Heb je aangegeven interesse te hebben in woningisolatie? Dan ontvang je een e-mail om een onafhankelijk huisbezoek in te plannen. Hiervoor wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van € 29,-. Het huisbezoek is géén verkoopgesprek.


3. Na deze onafhankelijke controle weet je óf en op welke manier je energierekening het best en veilig verlaagd kan worden. Je ontvangt per e-mail de gewenste vrijblijvende offerte(s) van de voorgeselecteerde bedrijven. Je besluit zelf of je hiermee akkoord gaat.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Winst uit je woning via 023-583 6936.

Informatiebijeenkomst op 10 en 11 maart

Om je persoonlijk over deze actie te informeren nodigt de gemeente je ook graag uit op een van de twee informatieavonden. De informatieavonden vinden plaats op:

  • Dinsdag 10 maart – Het Tuinstadhuis (Plein '40-'45 1, 1064 SW Amsterdam)
  • Woensdag 11 maart – De Serre (Pieter Calandlaan 258A, 1069 KW Amsterdam)


Programma:

  • 19:00 – 19:30 uur: Inloop en een kop koffie
  • 19:30 uur: Start programma
  • 19:30 – 20:30 uur: Informatie over de gezamenlijke inkoopactie van woningisolatie en de subsidieregeling. Gelegenheid om vragen te stellen.
  • 20:30 uur: Presentatie over zonnepanelen. Je kunt ook specifiek voor dit onderdeel aansluiten.

Ben je woningeigenaar in Nieuw-West en wil je een lagere energierekening en toekomstbestendig huis?

Doe mee aan de gezamenlijke advies- en inkoopactie voor isolatie en zonnepanelen!

Ja, ik wil me gratis en vrijblijvend inschrijven bij Winst uit je woning