Gratis energieadvies op afstand, dat kan!

Wil jij jouw woning of VvE energiezuiniger maken of denk jij na over zonnepanelen? Ontvang gratis een energieadvies van de gemeente op afstand.

Veel woningen in Amsterdam hebben een hoge gas- en elektriciteitsrekening en dat is vaak niet nodig. Zeker nu veel mensen thuiswerken neemt het energieverbruik thuis toe en leveren besparende maatregelen veel voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan een lagere energierekening en meer wooncomfort in jouw huis. De gemeente Amsterdam biedt VvE’s en woningeigenaren daarom gratis een energieadvies aan. Maak daar nu gebruik van! Zo’n 30.000 huishoudens gingen jou al voor.

Videobellen

Door middel van videobellen ‘loopt’ een deskundig adviseur met jou door jouw woning of VvE om te kijken wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen. De adviseur kijkt onder andere naar de mogelijkheden voor isolatie, verwarming en ventilatie. Daarnaast krijg jij advies welke subsidies of leningen voor jou interessant zijn om de aanpassingen te financieren. VvE’s kunnen aanvullend ook een advies krijgen over het plaatsen van zonnepanelen en hulp bij het besluitvormingsproces in de VvE.

Contact

Ga naar de website amsterdam.nl voor meer informatie en voor het aanvragen van een gratis energieadvies.

Heb jij nog vragen?

Bron: Amsterdam.nl

Wil jij besparen op jouw energierekening?

De gemeente Amsterdam biedt VvE’s en woningeigenaren gratis een energieadvies aan.

Vraag een gratis energieadvies aan