Huis verduurzaamd? Deel je ervaring met andere Amsterdammers!

Woon jij in een duurzaam huis, of heb jij energiebesparende maatregelen genomen? Dan is gemeente Amsterdam op zoek naar jouw verhaal.

Help andere inwoners op weg door jouw huis aan te melden als voorbeeld via de website van Duurzame Huizenroute Amsterdam. Als je het leuk vindt, kun je jouw woning ook openstellen voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 31 oktober of 7 november.

Deelnemer Duurzame Huizen Route toont warmtepomp in z'n huis
Als jij jouw huis hebt verduurzaamd, dan heb je waardevolle ervaringen opgedaan! Maak duurzaam wonen ook toegankelijk voor anderen en deel jouw verhaal.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Alle kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam wonen zijn welkom: van het aanbrengen van radiatorfolie, de opbrengst van jouw zonnepanelen tot het (ver)bouwen van een energiezuinig huis. Ook als je net bent begonnen, kun je mensen helpen door de voorbereidingen en aanpak te bespreken. Deel jouw ervaring online, of tijdens de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Bezoekers schrijven zich van tevoren in, zodat het aantal bezoekers dat tegelijk in de woning is, beperkt blijft.

Huis verduurzaamd?

Als jij jouw huis hebt verduurzaamd, dan heb je waardevolle ervaringen opgedaan. Deel jouw verhaal!

Meld jouw huis aan bij Duurzame Huizenroute Amsterdam