Innovatiefestival voor ondernemers Cupola XS | 27 oktober

Voor alle ondernemers, beleidsmakers en geïnteresseerden is er op 27 oktober het tweede Innovatiefestival. Steeds meer mensen willen samen werken aan een nieuwe economie. Deze transitie moet snel gemaakt worden, maar hoe we dat doen is nog onzeker. De belangrijkste innovaties en initiatieven uit Noord-Holland worden hier gepresenteerd. Wil jij ook duurzaam ondernemen maar weet je niet hoe? Kom dan langs!

Programma

Tijdens het Innovatiefestival komt alles wat te maken heeft met innovatief ondernemerschap samen. Het evenement duurt de gehele dag.

10.30 – 12.30 uur

Allereerst is er een voorprogramma over duurzame groei in circulariteit en energie. Daarna kun je verschillende programma’s bijwonen over bijvoorbeeld circulaire textiel of bouw.

12.45 – 15.00 uur

Dan volgt de opening van het Innovatiefestival en het dagprogramma. Dit gedeelte bestaat uit twee deelsessies. Per tijdsslot (tussen 13.15 – 14.00 en 14.15 – 15.00 uur) kun je een programma kiezen dat het best aansluit bij jouw interesse. Of dit nu gaat over gebiedsontwikkeling of de voedseltransitie, er is volop keuze en er zit voor iedereen wat tussen.

15.15 – 17.00 uur

In de namiddag volgt het hoofdprogramma van de dag. Tijdens dit programma worden de meest belangrijke, complexe en ingrijpende transitieopgaven gepresenteerd. Ook gaan we in gesprek met ondernemers die al duurzame stappen hebben gemaakt. Werner Schouten (directeur Impact Economy), Eva Gouwens (Fairphone), Melle Schellekens (The Good Roll) en Carrie Howe (3DTI) leiden het panelgesprek. We bespreken hoe we onze duurzame ambities kunnen waarmaken. Maar ook welke factoren er in de weg kunnen staan. Deze ondernemers hebben een verfrissende kijk op de opgaven en maken de oplossing concreet. Laat je ook inspireren en zoek de verbinding met elkaar op. Samen versnellen we de energietransitie en kijken we vooruit. Ter afsluiting is er een borrel. Ontmoet elkaar hier en deel je inspiraties.

Locatie

Cupola XS
Koepelplein 1E
Haarlem

Hoe kan jij dit doen?

Wil jij ook duurzaam ondernemen?

Meld je dan hier aan!