Laadpunten aanleggen binnen de VvE? Handig stappenplan!

Veel VvE’s hebben een eigen parkeergarage. Het plaatsen van laadpunten in de gezamenlijke parkeervoorziening kan vragen oproepen bij (leden van) VvE’s. De nieuwe brochure ‘Laadoplossingen voor elektrische auto’s binnen de VvE’ biedt houvast. De brochure bevat een handig stappenplan en een toolkit.

Gezamenlijke parkeergelegenheid

Elektrisch rijden is populairder dan ooit. Dat merken Verenigingen van Eigenaren ook. Steeds meer VvE’s krijgen de vraag of er bij de eigen of gezamenlijke parkeergelegenheid een laadpunt kan komen. Logisch, want laden bij de eigen parkeergelegenheid is vaak goedkoper dan laden bij een openbaar laadpunt op straat. Bovendien hebben bewoners met een eigen parkeerplek vaak geen alternatief.

Brochure helpt VvE’s op weg

Op www.vveladen.nl vind je de nieuwe brochure ‘Laadoplossingen voor elektrische auto’s binnen de VvE’. Het is ontwikkeld in opdracht van onder andere de gemeente Amsterdam en bevat een helder stappenplan dat veel houvast biedt. De brochure gaat onder meer in op vragen rond de kosten, de veiligheid, het gebruiksgemak en de uitbreidbaarheid. Op de website staan ook een handige juridische toolkit en modellen voor de besluitvorming.

Meer weten

Kijk op Amsterdam.nl voor meer handige informatie over laadoplossingen voor VvE’s.

Wil jij laadpunten aanleggen in de parkeergarage van jouw VvE?

Op vveladen.nl vind je de nieuwe brochure ‘Laadoplossingen voor elektrische auto’s binnen de VvE’, mét handig stappenplan. Op de site staan ook een handige juridische toolkit en modellen voor de besluitvorming binnen de VvE.

Ga naar vveladen.nl