Laat je duurzame huis zien op 29 oktober en 5 november

Veel mensen willen energie en gas besparen, maar vinden het lastig om een concreet plan te maken voor hun eigen huis. Gemeente Amsterdam is op zoek naar inwoners met een energiezuinig huis die hun ervaringen willen delen met anderen via de Nationale Duurzame Huizen Route.

Heb jij slimme duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, radiatorfolie of een warmtepomp? Help anderen op weg door je woning aan te melden als voorbeeld. Je kunt je verhaal online delen of ook je huis openstellen voor bezoekers op zaterdag 29 oktober en 5 november. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden

Huiseigenaren delen hun ervaringen met duurzaam wonen.

Voor inwoners die hier ook mee aan de slag willen, is het ontzettend waardevol om eens een duurzaam huis te bezoeken. Hoe werkt een warmtepomp nou eigenlijk of hoe kun je het isoleren van je dak aanpakken? Op 29 oktober en 5 november kunnen bezoekers dit in de praktijk ervaren en vragen stellen aan een huiseigenaar.

Aanmelden

Gemeente Amsterdam doet ook dit jaar weer mee aan de Duurzame Huizen Route en is op zoek naar voorbeelden in de omgeving. Heb jij vanuit je eigen ervaring tips over het duurzamer maken van je huis? Meld jouw woning dan aan via de website en deel je verhaal. Of je nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom!

Zet ook de knop om

Wil jij ook besparen op je energieverbruik? Op de website van zet ook de knop om vind je goede tips.

Heb jij een duurzaam huis?

Wil je anderen inspireren ook duurzaam te gaan wonen?

Meld je duurzame huis nu aan