Meld je huis aan voor de Duurzame Huizenroute

Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen om een goede keuze te kunnen maken voor hun woning. Een goed voorbeeld helpt daarbij. Op zaterdag 2 en 9 november openen huiseigenaren in heel Nederland daarom hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Gemeente Amsterdam doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen. Woon jij in gemeente Amsterdam en heb je duurzame en besparende maatregelen genomen en vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Meld je woning aan en deel je duurzame woonverhaal.

Jouw huis als voorbeeld

Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen is welkom. Of het nu gaat om de isolatie van je spouwmuur, vervanging van de beglazing, een regenwatersysteem of een warmtepomp. Ook als je net bent begonnen met het nemen van maatregelen kun je meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen.

Al meer dan 1.300 bewoners gingen je voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. ‘Het is superleuk om met een frisse blik naar je eigen woning te kijken en mensen te kunnen informeren en inspireren’ aldus één van de openstellers van vorig jaar.

Deelenemers Duurzame Huizen Route schudden elkaar de hand

Natuurlijk genieten in de Ardennen

Open je je huis op zaterdag 2 en/of 9 november of ga je zelf op bezoek? Dan maak je kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.