Netwerkbijeeenkomst 15% gas terug | Maandag 19 September 15.30 pakhuis de Zwijger

Wij willen binnen de Metropoolregio Amsterdam in 2022 ons energiegebruik met 15% te verminderen. De beweegredenen lopen uiteen, torenhoge gasprijzen of ben je gealarmeerd door de opwarming van de aarde, misschien is de oorlog in Oekraïne de druppel. Een groep bedrijven en organisaties heeft zich afgelopen maart verenigd in het actienetwerk 15% gas terug. Kom erbij en luister naar de verhalen op maandag 19 september om 15.30

Wij zijn een groep organisaties en initiatieven uit de Metropoolregio Amsterdam die de handen ineen hebben geslagen om structureel minder energie te verbruiken. Daar waren we al mee bezig, maar op 24 februari 2022 werd duidelijk dat we niet langer afhankelijk willen zijn van gas uit Rusland. Zo’n 140 partijen hebben zich georganiseerd in een actienetwerk met als doel het energieverbruik in de MRA te verminderen.

Samen aan de slag!

Het wordt een inspirerende middag waarin je een update krijgt van alles wat er gaande is. We delen successen en uitdagingen. Inspireren elkaar om nog meer te besparen en geven vele mogelijkheden voor alle aanwezigen om aan te haken bij diverse initiatieven. Tijdens de bijeenkomst worden de aanwezigen geïnformeerd, zijn er hapjes en drankjes en uiteraard is er genoeg ruimte om onderling te netwerken.

Zet ook de knop om

Ben je ook geinteresseerd om de knop om te zetten?
Kijk op https://zetookdeknopom.nl/ voor tips om te besparen.

Meld je aan via de website van pakhuis de Zwijger

En pak ook de handschoen op!

Samen 15 % gas terug