Nomineer nu je favoriete burgerinitiatief voor de duurzame 100 van Trouw

De jaarlijkse award voor duurzame burgerinitiatieven wordt binnenkort weer uitgereikt. Ken jij uitblinkers die zich inzetten voor duurzaamheid? Denk: doortastende bomenplanters, duurzame voedseltelers of de betere groene burgerinitatieven. Maar ook inspirerende coöperaties of collectieven die zich inzetten voor het recht op een schone en gezonde leefomgeving.

Nomineer deze helden!

Hoe nomineer je iemand?

1. Stuur uiterlijk maandag 16 mei 2022 een mail met maximaal 150 woorden over het burgerinitiatief dat je nomineert, plus je motivatie naar [email protected]

2. Geef in je mail de naam en de website (als die bestaat) op van het initiatief. Vermeld ook het persoonlijke e-mailadres van de contactpersoon van het initiatief.

3. De redactie Duurzaamheid & Natuur van Trouw maakt een eerste selectie.

4. Is het initiatief door de eerste selectie dan ontvang je van Trouw een nominatieformulier. Hierin vragen we de genomineerde vragen om meer informatie. Een onafhankelijke Duurzame 100-jury bepaalt wie de winnaar is.

Op 6 oktober vindt de ontknoping plaats en wordt de winnaar van de Duurzame 100 onthuld. Op 7 oktober presenteert Trouw de lijst online en in de krant.

Laat iedereen de groenste kant van Amsterdam zien en nomineer dat prachtige, duurzame initiatief uit je buurt!