1 september | Aanmelding voor de prijs voor Van Amsterdamse Bodem

Ben jij of ken jij de duurzaamste of gezondste voedselpionier van Amsterdam?! Want dit jaar nomineren wij de gezondste en duurzaamste ondernemer van Van Amsterdamse bodem! Waarom? Met duurzaam en gezond ondernemen ben je dubbel zo goed bezig en lokaal eten gaat vaak hand in hand met gezond eten. Ondernemers die hieraan bijdragen mogen best wat extra waardering en zichtbaarheid krijgen. Meld je dus aan voor 1 september.

Deze prijs is ook de kick off van de (verdere) samenwerking tussen Ondernemers voor een Gezond Amsterdam netwerk en het Van Amsterdamse Bodem platform. Omdat duurzaam en gezond voedsel nauw met elkaar verbonden zijn, willen we hier op het platform nog meer aandacht geven dan we nu al doen. Dit begint met de prijs en zal zich in de loop van het jaar nog meer ontwikkelen door een vernieuwing van en extra aandacht op het platform.

Vanaf 1 augustus kunnen ondernemers op het Van Amsterdamse Bodem platform zichzelf of een andere ondernemer nomineren. In een korte vragenlijst vul je in hoe jij of de ondernemer die je nomineert bijdraagt aan een gezonder en duurzamer voedselaanbod in Amsterdam.

De winnaar wordt bepaald door een professionele jury op dit gebied en bekend gemaakt in combinatie met een event. Deze feestelijke uitreiking zal in de herfst in Pakhuis de Zwijger plaats hebben. Ook verdien je als winnaar exposure in verschillende (lokale) pers en media. En je producten kan je aanbieden op de ZuiderMRKT. Daarnaast krijgt je advies op maat en natuurlijk eeuwige roem voor het winnen van de allereerste `van Amsterdamse Bodem Prijs!


Aanmelden kan tot 1 september.

Daarna selecteert een jury van bevlogen en gevierde voedselveranderaars de winnaar van de Van Amsterdamse Bodem Prijs.

Lees hier meer!