Stappenplan isolatie: hoe krijg jij dubbelglas en meer in jouw huurwoning?

Woon je in een slecht geïsoleerde woning? Heb je een hoog energieverbruik? !WOON heeft een nieuwe folder: Op weg naar een goed geïsoleerde en comfortabele (huur)woning. Het is een stappenplan voor huurders die dubbelglas, isolatie en betere verwarming willen.

Je kan je verhuurder vragen om energiebesparende voorzieningen aan te brengen. Je betaalt dan een beperkte huurverhoging, maar die verdien je terug met lagere stookkosten en meer comfort. Goed voor je woongerief, je portemonnee en het klimaat. De wet regelt dat een verhuurder mee moet werken aan een redelijk voorstel. Het gaat dan om dubbelglas, isolatie van vloer, dak of muren of een verbeterde Cv-installatie. In de folder lees je hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.

!WOON helpt huurders

Het Projectteam Energie en Woningverbetering van !Woon helpt groepen bewoners in Amsterdam om een redelijk voorstel voor isolatie op te stellen en dat vervolgens ook te realiseren. Dat kan een tijdje duren, maar levert wel hele mooie resultaten op. Het stappenplan helpt je op weg. Heb je daarbij hulp of advies nodig? Neem dan contact op met !WOON.

Wil jij dubbelglas, isolatie en betere verwarming in jouw (huur)woning?

Je kan je verhuurder vragen om energiebesparende voorzieningen aan te brengen. In het stappenplan ‘Op weg naar een goed geïsoleerde en comfortabele (huur)woning’ van !Woon lees je hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.

Doorloop het ‘Stappenplan isolatie’ van !Woon