ToekomsthuisWG praat over "Actieve Hoop op een Duurzame Toekomst" op zaterdag 23 september

Bewoners en ondernemers zetten zich samen in voor een toekomstbestendige WG-buurt. Wil je weten hoe jij positief met de toekomst van je eigen buurt bezig kan zijn? Tien van Extinction Rebellion praat hierover op deze zaterdagmiddag in de kapel op het WG-terrein.

Actieve Hoop

Je bewust worden van de realiteit van de klimaatcrisis brengt emoties met zich mee. Soms is die zorg, angst of boosheid zo overweldigend dat je het wegdrukt. Hoe kan je met deze emoties om leren gaan en omzetten in Actieve Hoop?

Extinction Rebellion

Veel mensen hebben wel gehoord van Extinction Rebellion (XR). Ze kennen XR van de acties die ze voeren, maar er is meer te vertellen. In de hele organisatie van XR staat de zorg voor elkaar en de planeet centraal. XR zegt: 'We zijn een beweging met een sterke regeneratieve cultuur. We hebben zo’n cultuur nodig om als beweging succesvol te zijn en we willen hiermee laten zien dat dit ook zal helpen om de hele samenleving sterker te maken.' Een regeneratieve cultuur gaat er onder andere over dat als mensen zich onderdeel voelen van de natuur en van hun omgeving, zij er ook beter voor zorgen.

ToekomsthuisWG

Zaterdag 23 september
16.00 - 18.00 uur
Kapel van LAB111


Wil je hier meer over weten?

Kom dan ook naar de bijeenkomst op 23 september

Meld je aan met een mailtje aan Ina. Vermeld Bijeenkomst 23/09 en je naam