Win een gratis energieadvies in postcodegebied 1012

Pandeigenaren in postcodegebied 1012 opgelet! De experts van Green Light District geven je tips over hoe jij je pand kunt verduurzamen. Wat zijn quick wins die je meteen kunt doorvoeren? En hoe ziet een stappenplan naar een volledig duurzaam huis eruit? Wij denken graag met je mee!

Hoe werkt het?

Omdat we zoveel mogelijk panden in de binnenstad willen verduurzamen geven we gratis energieadviezen (ter waarde van € 1.000) aan eigenaren van historische panden de binnenstad. Dit jaar kunnen we nog 10 gratis adviezen weggeven! Wil jij kans maken op een van de tien gratis energieadviezen? Meld je dan aan voor 6 oktober 2020. Dan nemen wij contact met je op en hoor je meteen of je hebt gewonnen!

Wat kun je verwachten?

Een onafhankelijke adviseur van Green Light District, met kennis en ervaring met het verduurzamen van historische en monumentale panden, komt bij je langs om het pand te bekijken. We bespreken dan al je wensen en eventuele klachten, zoals vochtproblemen of kou.

Op basis van het bezoek werken we de maatregelen uit die het beste passen bij jouw wensen en pand. We onderzoeken de voordelen, nadelen, investering en de terugverdientijd. Maar ook de financieringsmogelijkheden en belangrijke juridische aspecten, zoals vergunningplicht.

Je ontvangt een rapport van alle bevindingen en duurzame mogelijkheden. Het rapport geeft inzicht in wat er kan, wat het kost en wat het je kan opleveren. We nemen het rapport samen met je door, zodat jij straks precies weet waar de duurzame kansen voor jouw pand liggen.

Ga naar de website van Green Light District voor meer informatie en meld je aan!

NB: In verband met corona verloopt het contact voor het advies voorlopig volledig online.

Bron: Green Light District