Word jij ook vrijwillige energiecoach?

Heb je hart voor je buurt en voor een duurzame wereld? En maak jij je ook zorgen over de stijgende energiekosten en wil je anderen daarbij helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger en volg de training Energiecoach! Na de training geef je mensen thuis advies hoe zij minder energie kunnen verbruiken en dus minder kosten maken. De training is op 18 november.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Voorkennis is niet nodig, wel vinden we het belangrijk dat je sociaal bent, een boodschap goed kunt overbrengen en dat je het leuk vind om bij mensen thuis te komen. Spreken van een tweede taal is een pré! Vanwege het feit dat je bij mensen thuis komt, is een Verklaring Omtrent Gedrag nodig (hier zijn geen kosten aan verbonden).

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

We bieden je een training van 1 dag. We leren je van alles over energiebesparen, maar leggen ook de praktische zaken uit, zoals de tablet met app waarmee je werkt en kennis over de bespaarproducten. Met regelmaat organiseren we een excursie, gezellige borrel of kleine scholing.

Wat krijg je ervoor terug?

Voor je vrijwilligerswerk ontvang je €5 per huisbezoek van een uur. Breng je ook de bespaarproducten aan, dan ontvang je zelfs €10 vergoeding. Je krijgt een tablet in bruikleen en je kunt van alles bijleren over energie en een netwerk opbouwen.

Hoe kan jij dit doen?

Ook vrijwilliger worden?

Kijk dan hier voor meer informatie