Zet ook de knop om ! | 15 oktober duurzame en energie bespaar markt

Lig je wakker van de stijgende energieprijzen en wil je simpele tips om flink te besparen op je energierekening? Of wil je in het algemeen duurzamer leven? Kom dan op zaterdag 15 oktober tussen 10 tot 17 uur naar ‘De Groene bende van West - Zet ook de knop om!’ op de Ten Katemarkt en de Passage van De Hallen Amsterdam, en laat je informeren en inspireren.

Markt

Je maakt je misschien zorgen om de stijgende energieprijzen en de aankomende winter. Daarom is er de duurzame & energie bespaar markt ‘De Groene bende van West – Zet ook de knop om!’. Op deze markt krijg je diverse tips & tricks van energiecoaches om jouw energiegebruik omlaag te brengen en gratis isolatiemateriaal om mee naar huis te nemen. Daarmee kan je deze winter besparen op je energierekening en duurzamer leven.

Thomas Hermans, dagelijks bestuurder van stadsdeel West, opent de markt en is aanwezig om een gesprek met jou en de andere bezoekers van de markt te voeren.

Praktisch informatie

Deze markt wordt in het kader van ‘De week van de duurzaamheid’ georganiseerd en is een samenwerking van Gemeente Amsterdam, 02025, stichting !WOON, de Ten Katemarkt, De Hallen Amsterdam en Kameleon Concepts.

  • Datum: zaterdag 15 oktober
  • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: de Ten Katemarkt en in Passage van De Hallen Amsterdam.

Ik zet ook de knop om

Ook Amsterdammers moeten minder afhankelijk worden van gas. Veel bewoners van de stad passen zelf al enkele maatregelen toe maar het kan nog beter. Een Nederlands huishouden kan gemiddeld wel €1340,- per jaar besparen op energie door de knop om te zetten. Trek bijvoorbeeld een extra dikke trui aan en douche korter.

Zet ook de knop om!

“Op ikzetookdeknopom.nl kan je nu al veel adviezen vinden om energie te besparen.”

Begin er vandaag nog mee!