12 mei | Gratis Energieontbijt: koplopers in Centrum

Woon jij in stadsdeel Centrum en wil jij ook duurzame energie in jouw straat of buurt? Of ben jij benieuwd wat er al gebeurt in jouw stadsdeel? Laat je inspireren tijdens het Energieontbijt Centrum van het koplopersnetwerk 02025 op donderdag 12 mei tussen 8.30 en 10.30 uur in De Waag op de Nieuwmarkt. Kom langs voor koffie, een croissantje en een praatje.

Ga voor het volledige programma en om je aan te melden naar 02025.nl

Amsterdam wil een duurzame stad zijn, voor nu én voor de generaties na ons. De energietransitie oftewel de omschakeling naar schone energie, speelt daarin een belangrijke rol. Dat betekent dat we niet langer fossiele brandstoffen gebruiken en alleen nog energie halen uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind en de aarde zelf.

Koplopers in de energietransitie

Er is een groot en divers netwerk van Amsterdammers die vrijwillig veel (privé)tijd steken in deze omschakeling en het stimuleren van anderen. Ze pionieren met innovatieve oplossingen, delen hun eigen ervaring en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan met duurzame energie. Zij zijn verenigd in het koplopersnetwerk 02025 en zijn onmisbaar in de versnelling van deze energietransitie.

Energieontbijt Centrum

Tijdens het Energieontbijt Centrum op donderdag 12 mei leer je hoe je jouw omgeving kunt overtuigen om de overstap naar schone energie te maken. Een aantal initiatieven in Centrum vertellen over hun duurzame energieprojecten. Ook leer je meer over hoe de energiedeskundigen van 02025 jou kunnen helpen om jouw project van de grond te krijgen of verder te helpen wanneer je vastloopt.