9 Juni | Gratis energieontbijt: koplopers in Weesp

Ben jij geïnteresseerd in duurzame energie en woon je in Weesp? Dan is dit gratis energieontbijt in Weesp echt iets voor jou! Het koplopersnetwerk van 02025 laten je zien hoe je een begin kan maken met verduurzamen. Kom donderdagochtend 9 juni vanaf 08.30 tot 10:30 in buurtcentrum SAW langs voor het energieontbijt in Weesp voor koffie, een croissantje en een praatje.

Ga voor het volledige programma en om je aan te melden naar 02025.nl

Amsterdam wil een duurzame stad zijn, voor nu én voor de generaties na ons. De energietransitie oftewel de omschakeling naar schone energie, speelt daarin een belangrijke rol. Dat betekent dat we niet langer fossiele brandstoffen gebruiken en alleen nog energie halen uit hernieuwbare bronnen zoals zon en wind.

Koplopers in de energietransitie

Er is een groot en divers netwerk van Amsterdammers die veel vrije tijd steken in deze omschakeling en het stimuleren van anderen. Ze pionieren met innovatieve oplossingen, delen hun eigen ervaring en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan met duurzame energie. Zij zijn verenigd in het koplopersnetwerk 02025 en zijn onmisbaar in deze energietransitie.


02025 energieontbijt weesp pauline westendorp foto gemeente amsterdam

Energieontbijt Weesp

Tijdens deze bijeenkomst kom je in contact met buurtbewoners die al bezig zijn met verduurzaming van hun huis, straat of wijk en je hierbij kunnen helpen. Ook leer je meer over hoe de energiecoaches van Weesp Duurzaam jou kunnen helpen. Heb je een duurzaam project? Dan kan het platform 02025 je helpen het project van de grond te krijgen.