Amsterdamse burgerinitiatieven in Duurzame top 100

Op 7 oktober heeft Trouw voor de dertiende keer de Duurzame top 100 bekendgemaakt. Dit jaar stond bij de verkiezingen de duurzame burgerbeweging centraal. Gewone mensen dus, die zich inspannen om Nederland duurzamer te maken. Wij feliciteren de Amsterdamse winnaars en bekenden van Nieuw Amsterdams Klimaat!

Het vervult ons elke dag weer vol trots, Amsterdammers die zich inzetten voor een duurzame stad. Vaak samen, soms individueel. Door nieuwe energiebronnen voor hun buurt te onderzoeken, insecten te helpen, een voedselbos te planten, afval op te ruimen, te recyclen of spullen te delen.

Felicitaties

De Duurzame top 100 bewijst dit jaar dat de burgerbeweging van onderop springlevend is. Wij feliciteren De Warren, Klimaatgesprekken, I can change the world with my own hand en Grachten van Smaragd met hun notitie in de Duurzame top 100!

Bekijk de initiatieven op Nieuw Amsterdams Klimaat:

Samen maken wij een nieuw Amsterdams Klimaat

Met Nieuw Amsterdams Klimaat geven wij duurzame initiatieven in Amsterdam een platform, zodat ook jij ze leert kennen. Zo bouwen wij samen met de stad aan een steeds groeiende beweging: Nieuw Amsterdams Klimaat.